Od danas katanac na sve kafane: U Nišu zatvorene i robne pijace

Pratite nas
Niški Štab za vanredne situacije odlučio je da će od danas biti zabranjen rad svim ugostiteljskim objektima. edini izuzetak biće kuhinje, u kojima će ljudi moći da preuzmu hranu, a biće dozvoljena i dostava.

Restorani, kafane, kafići i barovi do juče su mogli da rade od 10 do 20 sati i ukoliko obezbede odstojanje od dva metra među gostima. Međutim, kako navode Južne vesti, od danas u Nišu neće moći da rade ni po ovim specifičnim uslovima.

Nalaže se zatvaranje svih ugostiteljskih objekata (restorana, kafana, kafića, barova i slično) sve do ukidanja vanrednog stanja, s tim da se naredba ne odnosi na kuhinje ugostiteljskih objekata u kojima će se vršiti preuzimanje hrane kao i dostava iste - stoji u naredbi Štaba. 

Podsetimo, od ranije je zabranjen rad frizerskim i kozmetičkim salonima, kladionicama, kockarnicama, teretanama, a sem ugostiteljskih objekata od danas će biti zatvorene i robne pijace. Ne rade ni šalteri javnih ustanova i preduzeća, a na nivou cele Srbije zabranjeno je starijima od 65 godina da izlaze iz domova, a ostalima od 20 do 5 sati.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala