Pevajte preko krovova: Bono posvetio pesmu Italijanima u izolaciji /video/

CC0 / / Bono Voks, frontmen grupe Ju tu
Bono Voks, frontmen grupe Ju tu - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Neka se zna za vašu ljubav“, prva je pesma frontmena benda „Ju tu“ od 2017. godine i predstavlja poklon povodom Dana Svetog Patrika Italijanima koji su u karantinu i pevaju jedni drugima sa balkona.

Bono Voks je na svom nalogu Instagramu objavio pesmu „Neka se zna za vašu ljubav“ i napisao: „Za Italijane koji su je inspirisali… za Irce… za SVAKOGA kome je Dan Svetog Patrika važan i ko još uvek peva. Za lekare, medicinske sestre, negovatelje na liniji fronta, vama pevamo“.

Frontmen benda „Ju tu“, koji se po svoj prilici nalazi u svom domu u Dablinu, kaže da da je pesmu napisao sat vremena pre nego što ju je objavio i izvodi je solo na klaviru. Tekst govori o tome kako šeta praznim Dablinom, o izolaciji i strahu usred pandemije koronavirusa.

Ali, inspirisan snimcima Italijana koji u karantinu jedni drugima pevaju sa svojih balkona, on peva: „Ne možeš dodirnuti, ali možeš pevati preko krovova / pevaj mi preko telefona / pevaj i obećaj mi da nećeš stati / pevaj i nikada nećeš biti sam“.

Pesma je objavljena na Dan Svetog Patrika jer su u Irskoj i širom sveta otkazane proslave zbog smernica za društveno distanciranje.

Pogledajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala