Nema odmora za ruskog mačka Ahila - „proroka“ fudbalskih rezultata

© Sputnik / Aleksandr Galьperin / Uđi u bazu fotografijaMačak-vidovnjak Ahil
Mačak-vidovnjak Ahil  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Mačak Ahil, koji je trebalo da predviđa rezultate mečeva Evropskog prvenstva u fudbalu 2020. godine u Sankt Peterburgu, nastaviće u budućnosti sa svojom „uobičajenim aktivnostima“- posećivaće sirotišta, hospise i staračke domove, izjavila je njegova vlasnica Ana Kondratjeva.

„Ahil je trenutno u samoizolaciji u kući. Ali kada se epidemiološka situacija stabilizuje, mačak će nastaviti sa svojim uobičajenim aktivnostima, kao i do sada - posećivaće sirotišta, hospise i staračke domove“, rekla je Kondratjeva. 

Prema njenim rečima, osim što je planirano da Ahil postane prorok na utakmicama Evropskog fudbalskog prvenstva, trebalo je i da se sastaje sa navijačima i prisustvuje fan zonama.
Mačak Ahil, koji je bio prorok tokom Kupa konfederacija u fudbalu 2017. godine, predviđao je rezultate mečeva Svetskog prvenstva 2018. godine, a davao je i predviđanja za mečeve u Ermitažu.

Međutim, njegov život nije ograničen samo na predviđanja u sportu. Nakon Kupa konfederacija 2017. godine bavio se socijalnim radom, gde je otkriven njegov talent felinoterapeuta (terapija mačkama), a posebno se isticao u radu sa pacijentima u staračkim domovima i hospicijama.

On je izabran za proroka jer najbolje ume da izađe na kraj sa stresom i druželjubiv je. Kao što su eksperti naveli, Ahil je takođe sklon analiziranju i neobičnom ponašanju, što sugeriše da može neke stvari da pogodi.

Kako je ranije saopšteno, izvršni odbor UEFA odlučio je da pomeri Evropsko prvenstvo u fudbalu za 2021. godinu zbog situacije sa koronavirusom. Umesto da se odigra od 12. juna do 12. jula 2020, EURO će se igrati od 11. juna do 11. jula 2021.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala