I pingvini pokazali solidarnost u izolaciji /video/

CC0 / Pixabay / Pingvini
Pingvini - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pingvini u Šed akvarijumu u Čikagu jedna su od omiljenih atrakcija i obično su oni ti koje posetioci gledaju. Međutim akvarijum je zatvoren zbog sprečavanja širenja koronavirusa, pa je pingvinima dozvoljeno da se šetaju i istražuju, a jedna od njih je snimljen kako obilazi drugare ribe.

„Bez gostiju u zgradi, čuvari postaju kreativni u načinu na koji obogaćuju život životinja“, rekli su iz akvarijuma za „Čikago tribjun“, navodeći da podstiču životinje da istražuju, rešavaju probleme i izražavaju prirodna ponašanja.

Akvarijum je na svom Tviter nalogu objavio video sa jednim od pingvina, nazvanim Velington, koji se „sastao“ sa nekim ribama na izložbi o Amazonu.

„Čini se da Velingtona najviše zanimaju ribe u amazonskom delu“, objavljeno je Tviteru uz snimak pingvina na kom se vidi da su i ribe zainteresovane za njegovu posetu.

Akvarijum, koji je planirano da bude zatvoren do 29. marta, samo je jedna od desetina atrakcija koje su se zatvorile širom države Ilinois, ali i sveta, kako bi se ublažilo širenje koronavirusa.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala