Užas u beogradskoj opštini: Majka uhvatila manijaka kako se iživljava nad njenim detetom

© AFP 2023 / ANTHONY WALLACE Hapšenje - ilustracija
Hapšenje - ilustracija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Muškarac u prigradskom naselju Glogonjski rit na beogradskoj opštini Palilula namamio šestogodišnjeg dečaka u improvizovanu sobu, odnosno garažu, u kojoj je inače živeo. Samo zahvaljujući uspešnoj policijskoj akciji Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele, koji je uznemiravo dečaka je uhapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Šestogodišnjem dečaku je, kako se sumnja, pokazivao prvo neke fotografije na telefonu, a onda je zatražio od dečaka da skine odeću sa sebe i da ga oralno zadovolji.

Muškarac, je zatim kako se sumnja skinuo sa sebe odeću, ili deo nje i još neko vreme se iživljavao nad detetom.

Dečakova majka je primetila da joj nema sina, tražila ga je, uletela je u tu prostoriju, videla šta se događa, uzela ga i odvela od manijaka i pozvala policiju. Policija je odmah reagovala, Aleksandar je kada je video policiju pokušao žiletom da preseče vene na rukama.

On je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu Laza Lazarević gde su konstatovane lake telesne povrede. Njemu je po nalogu Tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela nedozvoljen polne radnje. Dalja istraga će utvrditi detalje ovog slučaja.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala