„Iz Rusije s ljubavlju” ─ najbolji film iz serijala o Džejmsu Bondu

© Flickr / ClaraDonDžejms Bond u akciji (ilustracija)
Džejms Bond u akciji (ilustracija) - Sputnik Srbija
Pratite nas
Britanski list „Independent“ sastavio je listu najboljih filmova o najpoznatijem britanskom tajnom agentu 007, a na prvom mestu se kao najbolji našao film „Iz Rusije s ljubavlju” (1963. godine).

U ovom filmu se u ulozi tajnog agenta 007 našao Šon Koneri, kome je ovo najbolja uloga od svih koje je odigrao u serijalu.

S druge strane, prema rang-listi, za najgori od svih filmova o Džejmsu Bondu proglašen je film „Umri drugi dan” iz 2002. godine s Pirsom Brosnanom u glavnoj ulozi, a u njemu se pojavljuje i svetska muzička zvezda Madona.

© AFP 2023 / SINEAD LYNCH Pirs Brosnan
„Iz Rusije s ljubavlju” ─ najbolji film iz serijala o Džejmsu Bondu - Sputnik Srbija
Pirs Brosnan

Prema mišljenju čitalaca ovog lista, veliki budžeti nisu uvek garancija uspeha kod gledalaca. Oni su takođe zaključili da je prvi film s novim glumcem u glavnoj ulozi bolji, nego naredni.

Podsetimo, 4. marta objavljeno je da je premijera novog filma o Džejmsu Bondu „Nije vreme za umiranje” odložena zbog epidemije koronavirusa.

U glavnoj ulozi je Danijel Krejg, koji se u ulozi Džejmsa Bonda, pojavljuje peti i poslednji put, dok režiju potpisuje Keri Fukunaga.

© AP Photo / Evan AgostiniDanijel Krejg
„Iz Rusije s ljubavlju” ─ najbolji film iz serijala o Džejmsu Bondu - Sputnik Srbija
Danijel Krejg

Ovaj 25. po redu film iz serijala filma o britanskom tajnom agentu je trebalo da bude prikazan u aprilu, međutim premijera je odložena za novembar. Ovo je prvi holivudski projekat, koji je promenio datum premijere zbog kineskog koronavirusa.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala