Ronaldinjo dao pet golova u zatvorskoj utakmici, umesto pehara dobio — prase /video, foto/

© AP Photo / Hussein MallaRonaldinjo u dresu Barselone u prijateljskom meču protiv legendi Reala.
Ronaldinjo u dresu Barselone u prijateljskom meču protiv legendi Reala. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Slavni brazilski fudbaler Ronaldinjo završio je u paragvajskom zatvoru pod optužbom da je u tu zemlju ušao sa lažnim pasošem. Nekoliko medija izvestilo je da su penzionisanom fudbaleru vlasti oduzele brazilske i španske pasoše zbog neplaćenih poreza.

Proslavljeni brazilski fudbaler Ronaldinjo Gaučo nastavlja da blista u najpopularnijem sportu na svetu i nakon što je „okačio kopačke o klin“ 2018. Doduše, ne u na nekom velikom fudbalskom takmičenju, već u tradicionalnoj, polugodišnjoj utakmici u zatvoru u Asunsionu u Paragvaju.

Nekoliko novinara i medijskih kuća objavilu su fotografije i video snimke sa Ronaldinjovog poslednjeg meča.

​Ronaldinjovo umeće ne samo da je doprinelo pobedi njegovog tima već im je „zaradio“ i prase od 16 kilograma za roštilj, što je nagrada namenjena pobedniku, prenosi španski portal „Sport“.

Ronaldinjo je završio u paragvajskom zatvoru 9. marta zbog optužbe da je zajedno sa svojim bratom ušao u zemlju sa lažnim pasošem. Njihov advokat potvrdio je da su dokumenti, koje je policija našla u pretresu njihovog hotelskog apartmana, lažni. Međutim, oni su izjavili da su ih dobili na poklon od neimenovanog biznismena. Advokat nije objasnio zašto su braća odlučila da koriste lažne dokumente.

​Mediji su u julu prošle godine pisali da su vlasti konfiskovale Ronaldinjove brazilske i španske pasoše zbog dugova i neplaćenih poreza. Još nema službene potvrde tih izveštaja.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala