Očajna mlada poručuje: Ko zbog virusa ne dođe na svadbu, za mene ne postoji

CC0 / Pixabay / Mlada
Mlada - Sputnik Srbija
Pratite nas
Svi znaju kakva nervoza može ljude da uhvati kad im se približi dan venčanja (nemaju Amerikanci slučajno i naziv 'bridezilla'), ali jedna mlada u svom "ludilu" otišla je korak dalje pa je zapretila prijateljima da "za nju više ne postoje" ako zbog straha od koronavirusa propuste njeno venčanje.

Na svom postu na Fejsbuku, koji je podeljen na forumu o venčanjima, ova Amerikanka je naglasila kako "neće dopustiti da joj paranoja zbog koronavirusa upropasti njen veliki dan".

"Udajem se za 37 dana, a provela sam 15 meseci planirajući venčanje", piše ogorčena mlada i nastavlja:

"Potrošila sam hiljade dolara. Vežbala sam, planirala budžet, izbegavala svađe u porodici, personalizovala poklone, odgovarala na milion i-mejlova i popila mnogo vina u kadi. Zbog svega toga želim da podsetim svoje goste da, ako ne dođu na moje venčanje, za mene su mrtvi."

Ni tu ova „bridezilla“ ne staje, pa nastavlja o svom "mukotrpnom poslu" organizacije venčanja, pa oseća da je opravdano da svoje goste podseti kako je "nije briga za virus i njihove strahove".

Neki korisnici foruma su buduću mladu napali nazivajući ju egocentričnom, pa joj je jedna žena napisala:

"I ja bih bila besna, ali prokleto razmisli i o drugima malo, ne samo o sebi."

Druga joj je devojka, takođe buduća mlada, poručila da se ona udaje već 28. marta ove godine i da će, kako kaže, "biti potpuno jadni ako neki od prijatelja i članova porodice ne dođu zbog koronavirusa", ali je dodala i kako razume da je zdravlje ljudima - na prvom mestu.

"I mi bismo radije da naši prijatelji i porodica proslave s nama, ali ne želimo zbog toga da rizikujemo da se tako poklopi pa da niko od njih tu ni ne bude da nam čestitaju prvu godišnjicu braka", zaključila je ta devojka, prenele su Nezavisne.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala