Nurmagomedov ismejao Makgregora

© AP Photo / John LocherBorba između Habiba Nurmagomedova i Konora Makgregora
Borba između Habiba Nurmagomedova i Konora Makgregora - Sputnik Srbija
Pratite nas
Šampion u mešovitim borilačkim veštinama u lakoj kategoriji u UFC-u Habib Nurmagomedov odgovorio je bivšem osvajaču titule Konoru Makgregoru, koji je ismejao Rusa zbog izjave o uličnim borbama.

Rus je odreagovao na objavu Makgregora na društvenim mrežama gde je Irac objavio fotografiju Nurmagomedova s preplašenim izrazom na licu tokom napada Konora i njegovih prijatelja na autobus Nurmagomedova pre UFC 223.

​Bivši šampion je na ovaj način odgovorio na izjavu Habiba o tome kako je mnogo puta učestvovao u uličnim borbama. Naime, na konferenciji za novinare s Tonijem Fergusonom, Nurmagomedov je izjavio da Amerikanac ne zna ništa o uličnim tučama, za razliku od Habiba koji ima mnogo iskustva u uličnim borbama.

Ruski borac je, kao odgovor, na Tviteru objavio kadar video-snimka njegove borbe s Makgregorom, održane oktobra 2018. godine, na kom je Nurmagomedov nadjačao Makregora.

„Pomozi-ii-te”, napisao je ispod snimka Habib.

Nurmagomedov je u jesen 2018. godine pobedio Makgregora, a ovu borbu pratili su skandali. Irac je više puta govorio da želi revanš.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala