Er Srbija obustavlja dve linije ka Italiji

© AP Photo / Darko VojinovicEr Srbija
Er Srbija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Er Srbija je, imajući u vidu razvoj situacije u Italiji u vezi sa pojavom koronavirusa, odlučila da dodatno reorganizuje saobraćaj prema ovoj zemlji.

Kako je saopšteno, Er Srbija će počev od danas do kraja marta privremeno suspendovati saobraćaj na dve linije ka Italiji do kojih leti sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu – između Niša i Bolonje i između Niša i Rima.

Odluka je doneta uz saglasnost nadležnih organa, a putnicima koji su kupili karte za ove dve linije biće ponuđena besplatna zamena karata za iste destinacije u kasnijem terminu do kraja letnje sezone, besplatna zamena karata za druge destinacije do kojih Er Srbija leti iz Niša ili Beograda, ili povraćaj novca, saopšteno je.

Kontakt centar Er Srbije će kontaktirati sve putnike koji su kupili karte za letove između Niša i Bolonje, odnosno između Niša i Rima, za letove tokom marta, da bi im pomogao da se pronađu najbolja rešenja, navedeno je u saopštenju nacionalnog avio-prevoznika.

Kada je reč o destinacijama do kojih leti sa svog matičnog aerodroma u Beogradu, usled situacije sa koronavirusom, Er Srbija je odlučila da delimično redukuje pojedine frekvencije.

U tom smislu, u narednom periodu biće otkazani pojedini letovi do Venecije (11, 25, 30. marta i 6. i 27. aprila), zatim do Milana (12, 16, 17, 19, 24. i 26. marta; svi letovi utorkom tokom aprila, izuzev 14. aprila; svi letovi četvrtkom tokom aprila, izuzev 9. aprila), kao i do Tel Aviva (12. i 20. marta).

Er Srbija će nastaviti da redovno bez promena saobraća između Beograda i Rima, saopšteno je iz kompanije.

Pročitajte još:

Sever Italije u karantinu, dramatičan porast broja umrlih i zaraženih u poslednja 24 sata

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala