Ljubavna poruka Putinu: Mlada sam i situirana

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaDevojka iz Ivanova zaprosila Vladimira Putina
Devojka iz Ivanova zaprosila Vladimira Putina - Sputnik Srbija
Pratite nas
Stanovnica ruskog grada Ivanova Julija Šilova, koja je postala poznata nakon što je zaprosila ruskog predsednika Vladimira Putina, predala mu je dve svoje fotografije na kojima je napisala svoj broj telefona i kratku poruku sa ličnim podacima, objavila je ruska televizija „Rusija 1”.

Na poleđini jedne od slika koju je Šilova prilikom susreta uručila Putinu napisala je svoje ime i rodni grad, a pored toga je zamolila ruskog predsednika da je oženi.

​„Oženite me, molim vas! Završila sam fakultet, imam 28 godina, nemam dece ni materijalnih problema”, piše u poruci Šilove.

Po rečima ove devojke iz Ivanova, zaposlena je kao glumica u dečijem pozorištu. Ona je još izjavila da je Putin „karakteran, orijentisan na cilj i snažan” i dodala da je odavno oduševljena njime. Šilova takođe smatra da je dostojna funkcije prve dame Rusije.

Podsetimo, pomenuta devojka je Putina zaprosila za vreme njegove radne posete Ivanovu. Dok je ruski predsednik razgovarao sa lokalnim stanovnicima, Šilova mu se obratila iz grupe okupljenih. Putin je zahvalio Šilovoj i uputio joj nekoliko reči.

Kasnije je ruski predsednik izjavio da će postati poznata u celoj zemlji.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala