Otkazana utakmica u Budvi: Letele kamenice, bačen suzavac

Pratite nas
Vaterpolo meč između Primorca i Partizana u okviru regionalne A1 lige, koji je bio zakazan za 19 časova, odložen je za sutra. Utakmica je odložena zbog incidenata na budvanskom bazenu „Dragan Trifunović“, objavile su „Vijesti“.

Prema navodima ovog portala, slomljena su stakla na sali, demolirano je i policijsko vozilo i bačen je suzavac.

​Kako zbog ubačenog suzavca nije bilo uslova da se utakmica večeras odigra, odlučeno je da se zakaže novi termin – nedelja od 18 časova, i to bez prisustva publike.

Crnogorska policija: Upotrebljena zakonom predviđena sredstva prinude

Oglasila se i crnogorska policija, koja je saopštila da je večeras u Budvi pre početka vaterpolo utakmice došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je u službene prostorije Centra bezbednosti Budva dovedeno 25 lica.

U cilju uspostavljanja narušenog javnog reda i mira policija je upotrebila zakonom predviđena sredstva prinude, a jedan policijski službenik je povređen, navodi se u saopštenju policije.

Policija navodi da je oko 120 navijača vaterpolo kluba Partizan koji su pristupili objektu gde se održavala utakmica, odbilo da se podvrgne redovnom detaljnom pregledu zaštitara koji su obezbeđivali događaj i da su pokušali da nasilno uđu u objekat.

Kako se navodi, tada im je budvanska policija izdala upozorenje, na koje su se oglušili.

Ova grupa navijača je udaljena sa bazena nakon čega su kamenicama gađali objekat i tom prilikom je nastala šteta na objektu i na službenom vozilu Uprave policije, dodaje se u saopštenju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala