Ruskinje nisu samo lepe: Pucaju iz „Makarova" i rasklapaju „Kalašnjikove" /video/

© Sputnik / Maksim BlinovUčesnica izbora za mis i profesionalne veštine među ženskim vojnicima Strateških raketnih snaga „Šminka pod kamuflažom”
Učesnica izbora za mis i profesionalne veštine među ženskim vojnicima Strateških raketnih snaga „Šminka pod kamuflažom”  - Sputnik Srbija
Pratite nas
U vojnoj bazi Tulske gardijske vazdušno-desantne jedinice održava se takmičenje u lepoti i profesionalnim veštinama pripadnica lepšeg pola, pod nazivom „Lepota Vazdušno-desantne vojske 2020“.

Takmičenja se održavaju uoči Međunarodnog dana žena, a u njemu učestvuju žene-vojnici iz cele zemlje, od Pskova do Usurijska, iz svake vojne jedinice.

U okviru konkursa „Lepota VDV-2020“, održava se takmičenje „Snaga oružja“, gde se ruske lepotice moraju dokazati i na profesionalnom polju. Devojke se takmiče u brzini sklapanja i rasklapanja automatske puške „Kalašnjikov“, a takođe gađaju iz pištolja „Makarov PM“.

Žene-vojnici su pokazale visok rezultat i odlične profesionalne veštine.

Na takmičenju „Magični kuvar“, koje je održano u jednom od gradskih restorana, devojke su pokazale i svoja kulinarska umeća, dok su na takmičenju u šivenju pripadnice lepšeg pola imale priliku da pokažu svoje veštine krojenja i šivenja.

Finalni deo takmičenja i proglašavanje pobednica održaće se 6. marta u Tuli.

 

Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala