Predstavljen smartfon koji nema dugmad ni portove, ali može se napuniti za 20 minuta /video/

© Foto : YT/ vivo GlobalKineska kompanija „Vivo“ predstavila je svoj novi telefon „Apek 2020“
Kineska kompanija „Vivo“ predstavila je svoj novi telefon „Apek 2020“ - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kineska kompanija „Vivo“ predstavila je svoj novi telefon „Apek 2020“, koji nema fizičke tastere, USB ili portove za punjenje, pa čak ni mesto za SIM karticu i može se puniti od 0 do 100 posto za manje od pola sata , piše portal „Teh radar“.

„Vivo Apek 2020“ ima prednju kameru od 16 MP koja se nalazi unutar glavnog ekrana.

Apek 2020 je uređaj koji ima dizajn kućišta bez portova, a nema ni priključak za slušalice. Kompanija je čak eliminisala tradicionalne zvučnike u korist tehnologije projekcije ekrana, koja koristi ekran kao površinu zvučnika.

U međuvremenu, nepostojanje prostora za SIM karticu znači da bi „Vivo“ mogao da koristi ugrađenu e-SIM tehnologiju, kažu stručnjaci.

Bez priključka za punjenje kompanija će biti primorana da se osloni na bežično punjenje, ali kompanija „Vivo“ navodi da je njegov telefon sposoban da dostigne snagu od 60 vati, prevazilazeći maksimalnu snagu nekih modernih pametnih telefona, koja je od 10 vati. To znači da se Apek 2020 može napuniti za samo 20 minuta.

Međutim, imajte na umu da uređaj ima bateriju od samo 2.000 mAh, mnogo manju od one na većini modernih pametnih telefona.

Stiže novi „Huavej P 40“: Nikad bolje performanse /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala