Srbija glumi Siriju: Bolivudska akcija koja je već hit na internetu /video/

© Foto : Youtube/FoxStarHindi / PrintscreenIndijski film "Pobunjenik 3"
Indijski film Pobunjenik 3 - Sputnik Srbija
Pratite nas
Indijski film „Pobunjenik 3“, jedan od filmova iz serijala u kojem glumi Tigar Šrof, vodeća zvezda Bolivuda, sniman je u Srbiji. Naša zemlja u ovom bolivudskom akcionom trileru glumi, između ostalog, sirijsko ratište.

Ovaj film, za koji se u Bolivudu nadaju da će biti veliki hit i prestići drugo skorašnje Šrofovo ostvarenje „Rat“, koje je oborilo sve rekorde po zaradi, uskoro će početi da se prikazuje u indijskim bioskopima.

Reditelj Ahmed Kan kaže da je film sniman u Srbiji, gde je napravljena scenografija koja prikazuje sirijsko ratište, prenosi „Bolivud hungama“.

„Producenti nam nisu dozvolili da film zaista snimamo u Siriji jer bi to bilo previše opasno. Zato smo morali da napravimo ogroman set u Srbiji kako bi on odglumio Siriju“, kazao je Kan.

On je objasnio da su pokušali da snimaju i u Indiji, ali da to nije izgledalo kako treba.

„Producenti su nam rekli da uradimo šta god je potrebno da bi film bio dobar, pa smo onda odlučili da snimamo u Srbiji. Drago mi je što smo snimali u toj zemlji. Tamo je atmosfera bila prava“, kaže Kan.

Inače, Tigar Šrof u ovom filmu glumi Ronija, čijeg brata otimaju pripadnici Islamske države (DAEŠ) u Siriji. Roni odlazi u Siriju da bi spasio brata, čak i po cenu da se suprotstavi daleko brojnijem neprijatelju.

U ovom akcionom trileru igraju najpopularniji glumci, među kojima je i Šrada Kapur, jedna od najvećih ženskih zvezda Bolivuda.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala