Američki helikopter u reklami „uništava" ruske tenkove „armata" /video/

© Foto : Bell HelicoptersHelikopter Bell 360 Invictus
Helikopter  Bell 360 Invictus - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američki proizvođač helikoptera „Bel“ objavio je na svom Jutjub kanalu animirani reklamni video, u kome je prikazano kako model američke letelice „360 inviktus“ „uništava“ perspektivne ruske tenkove na platformi „armata“.

Na promotivnom videu američki helikopteri napadaju protivničku pešadiju i oklopna vozila. u početku rotokopteri „uništavaju“ četiri tenka, koji su veoma slični ruskim tenkovima T-14 „armata“, a nakon toga iz topova i nenavođenih raketa gađaju teško borbeno vozilo pešadije, koja podseća na rusko borbeno vozilo T-15.

Pritom, helikopter „360 inviktus“ izbegava napade protivvazdušnih prenosivih raketnih sistema.

Međutim, korisnici interneta nisu bili oduševljeni snimkom.

„A šta ako 'protivnik' bude imao nešto više za protivvazdušnu odbranu, osim jednog jedinog momka s protivvazdušnim prenosivim raketnim sistemima?“, pitao je jedan od  njih.

„Onaj osećaj kada moraš da praviš video u stilu holivudskog filma, da bi prodao helikopter vojsci“, našalio se drugi.

T-14 , poznatiji kao „armata“, jedini je tenk treće posleratne generacije na svetu i kao takav predstavlja jedinstveno dostignuće ruskih stručnjaka. Van granica Rusije ne postoje slični modeli. Veoma je važno naglasiti da su svi delovi ovog tenka domaće, ruske proizvodnje, stoga mu sankcije ne mogu nauditi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala