Prekinuto snimanje filma „Nemoguća misija“ zbog korona virusa

Pratite nas
Snimanje sedmog nastavak holivudskog blok-bastera, "Nemoguća misija" stopirano je zbog širenja korona virusa, prenosi Skaj njuz.

Holivudski producenti filmskog hita pridružiće se tako dugačkoj listi kompanija koje trpe financijsku štetu zbog epidemije korona virusa.

Studio „Pamaount pikčers“ primoran je da otkaže planirano, tronedeljno snimanje u Veneciji, a u saopštenju holivudski studio navodi da nastoji da izađe u susret filmskoj ekipi, te je odobrio svima da se vrate svojim kućama do nastavka snimanja.

„Nastavićemo da pratimo razvoj situacije, da sarađujemo sa zdravstvenim radnicima i predstavnicima vlasti“, navodi se u saopštenju kompanije, a prenosi Tanjug.

Film „Nemoguća misija 7“ trebalo je da se pojavi u bioskopima u julu sledeće godine, ali je neizvesno da li će taj termin biti ispoštovan.

Više od 200 ljudi je u Italiji zaraženo virusom KOVID-19, sedmoro je priminulo i to je najveći broj žrtava epidemije izvan granica Azije, a najveći broj registrovanih slučajeva je u regiji Lombardija, gde su zabranjena sva javna okupljanja.

Ograničeno kretanje i vanredni uslovi zbog koronavirusa uticali su i na snimanje drugih filmova, objavio je Skaj njuz.

Tako je kompanija „Paramount pikčrs“ odložila kinesku premijeru još jednog svog filma, jer su svi bioskopi u Kini zatvoreni zbog epidemije.

Ista sudbina je zadesila i novi film o Džejms Bondu, čija je premijera u Pekingu otkazana, a kako navodi Skaj njuz malo je verovatno da će Kina smanjiti ili ukinuti vanredne mere zaštite od virusa, pa bi u sličnoj situaciji mogla da se nađe i kompanija „Dizni“ s planiranom kineskom premijerom svog rimejka filma „Mulan“.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala