Zberbanka ima nove premijum usluge za korisnike kreditnih kartica "Masterkard Gold" i "Biznis Čardž"

© Foto : Zberbanka"Zberbanka" i "Masterkard"
Zberbanka i Masterkard  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zberbanka Srbija je u saradnji s kompanijom Masterkard lansirala nove, premijum usluge, za sve korisnike Masterkard Gold i Biznis Čardž kreditnih kartica - Laundžki i Boingo vajfaj.

Laundžki omogućava pristup na više od 1.100 poslovnih salona u okviru najvećih svetskih aerodroma, dok usluga Boingo vajfaj nudi mogućnost korisnicima da širom sveta budu konektovani u svakom trenutku.

To u praksi znači pokrivenost na više od milion hot-spot mesta širom sveta.

Nove usluge predstavljene su juče, a gosti na događaju imali su, zahvaljujući scenografiji, utisak da su u avionu.

Pored bording karti, stjuardesa, pa čak i čekiranja, putnici na ovom „letu“ imali su priliku da se upoznaju sa svim novitetima Zberbanke i kompanije Masterkard, ali i da se sami oprobaju u simulaciji letenja.

Zberbank je prva banka na tržištu Srbije koja će ponuditi uslugu Laundžki i Boingo vajfaj korisnicima Masterkard Gold i Biznis Čardž kreditnih kartica“, istakla je Marijana Vasilesku, predsednica Izvršnog odbora banke.

Kako navode u Zberbanci, baza korisnika Masterkard Gold kartice povećana je tokom prošle godine za čak 70 odsto u odnosu na 2018.

Podaci, takoće, pokazuju da više od 30 odsto klijenata koristi ove dve kartice prilikom plaćanja u inostranstvu, dok je jedna od najzastupljenijih kategorija baš kupovina avio karata.

Direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Masterkard Jelena Ristić kaže da Zberbanka ovim korakom pokazuje jasnu viziju i poznavanje ovog segmenta klijenata.

„Premijum i biznis klijenti Zberbanke, koji često putuju poslom ili privatno i žele da otkrivaju novi svet različitih ponuda i dožive neprocenjiva iskustva, sada to mogu da čine mnogo jednostavnije i uz vrhunsku podršku koju Laundžki i Boingo vajfaj usluge nude“, rekla je ona.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala