Prijepolje dočekalo hrabre hodočasnike koji pešice grabe put Crne Gore /video, foto/

© Foto : Facebook/Marko Milačić - Prava Crna Gora / Print screenHodočasnici na putu za Podgoricu, snimljeni u blizini Prijepolja
Hodočasnici na putu za Podgoricu, snimljeni u blizini Prijepolja - Sputnik Srbija
Pratite nas
Šta povezuje Ognjena, Miloša, Aleksandra, Miroslava, Kristijana i Gorana? Jedinstveni poduhvat da pešice stignu iz Beograda do Podgorice i tamo se pridruže litijama koje se dvaput nedeljno organizuju sa jednim ciljem – da se stavi van snage sporni Zakon o slobodi veroispovesti. Ova šestorica momaka upravo su stigli u Prijepolje.

Sa raširenom srpskom zastavom na dugačak put do Podgorice Ognjen Maraš (27) iz Zete, Miloš Ajković (26), takođe iz Crne Gore, Aleksandar Babić (40) iz Prijepolja i Miroslav Antić (51) iz Zemuna krenulii su iz Beograda, a pridružila su im se još dva Podgoričanina, Kristijan Kojičić i Goran Pajović. U Prijepolju će zanoćiti, a već sutra biće na graničnom prelazu Jabuka. U Pljevljima se očekuju oko 14 satova.

​Ovaj video napravljen je neposredno pred dolazak u PrijepoljeNjihov plan je da u glavni grad Crne Gore stignu do nedelje, 23. februara i učestvuju na litijama.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala