Knežević: Međunarodni forenzičari otkrili Milove milione

© AP Photo / Risto BozovicBiznismen Duško Knežević
Biznismen Duško Knežević  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik „Atlas grupe“ Duško Knežević otkrio je da ozbiljna međunarodna forenzička kuća radi na tragu para Mila Đukanovića i da su otkrivena imena osoba na čija imena on drži novac u inostranstvu. Otkrio je da je značajan deo sredstava bio u jednoj poznatoj banci, čije ime zna.

„Pare su u Dubaiju, Lihtenštajnu i Cirihu. Locirano je kod kojih su banaka pare i koji referenti vode taj novac. Ne mogu sada dati više podataka zbog istrage koja se vodi. Takođe, kastodi račun Mila Đukanovića se nalazi u Crnoj Gori i otkrivanje toga će mu na kraju zadati najveći politički udarac, jer će se otkriti fiktivna trgovina i kako je postao milioner“, rekao je Knežević za „Borbu“.

Ima saznanja i da su pojedini funkcioneri DPS-a ostvarili kontakte sa međunarodnim istražiteljima da im za slobodu ponude sve što znaju o kriminalu vrha režima, prenosi IN4S.

„I meni se dosta funkcionera DPS-a javlja da ispriča sva nepočinstva režima u Podgorici. Traže zaštitu za sebe i porodicu, naročito oni koji imaju upliv u dokumentaciju koja dokazuje kriminal. Svim tim ljudima treba dati punu podršku“, ocenio je on.

Pojašnjava da su velike podele i poremećaji u DPS-u, jer Milo pokušava da pritiskom i strahom drži sve pod kontrolom, ali mu to sve teže uspeva.

Knežević je pohvalio Mitropoliju jer je na jedan moderan i dostojanstven način, u savremenom duhu, veličanstvenim litijama pokazala da pravoslavlje i dalje živi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala