Bajaga i Biković zajedno otpevali pesmu na srpskom i ruskom /video/

© Sputnik / Ekaterina Česnokova / Uđi u bazu fotografijaMiloš Biković
Miloš Biković  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Poznati muzičar Momčilo Bajagić Bajaga i glumac Miloš Biković zajedno su otpevali pesmu „Darija“, koja je objavljena uoči premijere romantične komedije „Hotel Beograd“, u kojoj Biković igra glavnu ulogu.

„Ova pesma je napravljena za film ’Hotel Beograd‘, kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani Požarskoj, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima“, objasnio je Miloš Biković.

On se posebno zahvalio i Bajagi.

„Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podelio ovu mrvu stvaralaštva“, kazao je Biković.

​Pesma je inspirisana filmom „Hotel Beograd“, u kom Miloš Biković igra glavnu ulogu veselog srpskog zavodnika, koji posle niza peripetija iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju.

U romantičnoj atmosferi njihova osećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos situaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelepu Dariju — Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarska.

Ljubitelji televizijskog serijala „Kuhinja“ i „Hotel Eleon“ moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandema iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarske, u ovom filmu pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Teodosić, Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića...

Premijera filma „Hotel Beograd“ zakazana je za 10. mart u Beogradu. Film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 12. marta.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala