Teška nesreća u Zemunu: Poginuo vozač gradskog autobusa, ima povređenih

© Sputnik / Dejan SimićPolicijska kola
Policijska kola  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vozač autobusa GSP-a na liniji 15 poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske u Zemunu, a nekoliko osoba je povređeno, saopštio je GSP.

Kako navode mediji, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 sata, a u kojoj su učestvovali autobus GSP-a na liniji 15, autobus privatnog prevoznika i automobil, poginuo je vozač GSP-a (1989), dok je povređeno nekoliko putnika i vozač drugog autobusa, kao i vozač automobila.

Prema nezvaničnim informacijama, nezgodu je izazvao automobil koji je na raskrsnici regulisanoj semaforom velikom brzinom iz Tršćanske ulice ušao u Ulicu cara Dušana, udario u autobus privatnog prevoznika, koji je nakon toga udario u autobus GSP-a.

Autobus GSP-a je išao prazan iz garaže u Zemunu da se uključi na liniju 15, a autobus privatnog prevoznika je radio na liniji 45.

Na vozilima koja su učestvovala u nezgodi pričinjena je velika materijalna šteta.

GSP „Beograd” izrazio je najdublje saučešće porodici nastradalog vozača, koji nije svojom krivicom izgubio život i želi brz oporavak povređenima.

Takođe, apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni i da poštuju saobraćajne propise, kako se ovakve situacije ne bi dešavale.

Istraga će utvrditi okolnosti pod kojima se zaista desila nezgoda, saopštio je GSP „Beograd”.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala