Ruski film u kome glavne uloge igraju Biković, Beograd i Srbija /video/

© Sputnik / Dejana VukovićMiloš Biković, Dijana Požarska i Miodrag Radonjić na promociji početka snimanja filma
Miloš Biković, Dijana Požarska i Miodrag Radonjić na promociji početka snimanja filma - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski film „Hotel Beograd“, u kome glavnu ulogu igra Miloš Biković, a sniman je u Srbiji, biće premijerno prikazan 5. marta. Sada se prvi put pojavio trejler ovog filma, za koji Biković kaže da u njemu glavne uloge igraju Beograd i Srbija.

Biković u ovom filmu glumi Pavela Arkadijeviča Pašu, vlasnika hotela sa pet zvezdica u Beogradu koji je dobio u nasledstvo od tetke, ali i srcelomca. Paša upada u nevolje kada pokvari milionski posao mafijaškom bosu. Da bi otplatio dug, Paša mora da se oženi mafijaševom ćerkom. Dok se priprema svadba, Paša u Beogradu sreće svoju nekadašnju ljubav iz Rusije Dašu.

Kako je rekao reditelj Konstantin Statski, film je sniman u Srbiji, uglavnom u Beogradu i Novom Sadu, ali je na njega najveći utisak ostalo selo u Negotinskoj krajini, u kojem su takođe snimali.

„Pronašli smo netaknuto, unikatno selo, koje se nije menjalo decenijama. Meštani sela su statirali, ali su nas i neverovatno ugostili, stalno nas nudeći rakijom i vinom“, kazao je Statski.

Pored Bikovića, u filmu igraju i Dijana Požarska, Boris Dergačov, Aleksandra Kuzenkina, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Teodosić, Ljubomir Bandović… Pored glavne uloge, Miloš Biković je i producent filma, a scenario su radili autori koji stoje iza serija „Kuhinja“ i „Hotel Eleon“.

„Hteli smo da napravimo koloritni, smešan i film lud u pozitivnom smislu, sa prizvukom filmova Emira Kusturice. ’Hotel Beograd‘ je jedna romantična priča. Sa radošću pozivam sve gledaoce na putovanje po Srbiji“, rekao je scenarista Vitalij Šljapo.

Miloš Biković je na svom Tviter nalogu podelio trejler za ovaj film i napisao „s ponosom predstavljamo film u kome glavne uloge tumače Beograd i Srbija“.

​„Svi moji prijatelji iz drugih zemalja, koji su nekad bili u Srbiji, uvek su se vraćali. Veoma mi je drago što moja otadžbina tako privlači ljude svojom atmosferom, muzikom, kulturom. Zbog toga sam predložio producentima da snimaju film u Beogradu. Potrudili smo se da zabeležimo sve lepote Srbije i njeno gostoprimstvo. Nadam se da će gledaoci, kada pogledaju ’Hotel Beograd‘, poželeti da posete Srbiju“, rekao je Miloš Biković i dodao da je bilo zadovoljstvo sarađivati sa Dijanom Požarskom, koja glumi Dašu.

Požarska je rekla da je „Beograd predivan grad, veoma prijatan i lep“.

„Bilo nam je zadovoljstvo da tamo snimamo. Srbi su veoma druželjubiv i gostoprimljiv narod. Snimanje je prošlo u prelepoj atmosferi, sve je bilo veoma vedro, sa puno lokalnog kolorita. Nadam se da će i gledaoci proniknuti u sve te lepote“, kazala je glumica i dodala da joj se posebno svideo Zemun.

Biković na premijeri filma „Led 2“

Inače, Miloš Biković je u Moskvi prisustvovao svetskoj premijeri filma „Led 2“, u kojem igra jednu od uloga. Na specijalnoj zatvorenoj projekciji bila je i njegova bivša devojka Aglaja Tarasova, pa su mediji očekivali da ih slikaju zajedno, ali se to nije dogodilo.

Tokom projekcije oglasio se protivpožarni alarm u bioskopu, zbog čega su gosti morali da budu evakuisani, uključujući i glumce. Ispostavilo se da je u pitanju mali požar, ali zvanice nisu odgledale film do kraja.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala