Snažna poruka mitropolita Amfilohija studentima u Beogradu

Pratite nas
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije uputio je pismo podrške studentima Pravnog fakulteta u Beogradu, u kom im je poručio da „niti Crkva ima budućnost bez omladine, niti omladina može u budućnost bez Boga”.

Obraćajući se studentima, mitropolit Amfilohije napisao je da ih je „u ovim danima kada se Crkva u Crnoj Gori nalazi na još jednom Raspeću, kada je narod vođen Duhom Svetim sa molitvom u srcu ustao u odbranu Svetinja“ podrška studenata Univerziteta u Beogradu veoma obradovala.

© Foto„Niti Crkva ima budućnost bez omladine, niti omladina može u budućnost bez Boga“.
Snažna poruka mitropolita Amfilohija studentima u Beogradu - Sputnik Srbija
„Niti Crkva ima budućnost bez omladine, niti omladina može u budućnost bez Boga“.
„Podrškom svojoj braći, pravoslavnim vernicima u Crnoj Gori, studenti Beogradskog Univerziteta, među kojima je ne mali broj državljana Crne Gore, dokazali su i pokazali da je glavni hram Božiji svako ljudsko biće koje slavi Boga, te da niti Crkva ima budućnost bez omladine, niti omladina može u budućnost bez Boga. Prizivajući Božji blagoslov na Vas, sa željom da sa uspehom nastavite svoje obrazovanje, kao oni koji su sazdani po Obrazu i podobiju Božijem, ostajemo sa blagoslovom“, stoji u pismu.

Studenti Pravnog fakulteta iz Beograda okupiće se ponovo u petak 14. februara u 18 časova ispred crkve Svetog Marka, odakle će krenuti u litiju u znak podrške Crkvi i srpskom narodu u Crnoj Gori i na Kosovu i Metohiji.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala