Vučić: Volim da jedem, što se i vidi na meni

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je odgovarao na pitanja građana koja je dobio preko svog zvaničnog naloga Fejsbuka, stiglo je skoro 4.000 pitanja. Predsednik Srbije je govorio o važnim političkim temama, ali i o svom privatnom životu.

„Dragi narode, ljudi u Srbiji i van Srbije, hvala vam na postavljenim pitanjima. Skoro 4.000 pitanja je stiglo, trudićemo se da odgovorimo na njih u najkraćem mogućem roku“, naveo je Vučić na zvaničnom nalogu na Instagramu.

Pored odgovora na pitanja o važnim političkim temama, Vučić je odgovarao i na lična pitanja.

O svojoj deci

„Danilo ima već 22 godine, Milica uskoro puni 18, i ona će prvi put imati mogućnost da glasa, a Vukan ima nešto više od 2,5 godine. Danilo radi. Koliko sam brinuo ranije, sada sam srećan i ponosan što radi, i to ne lak posao, ali i što živi kao i svi drugi obični građani i što je postao pošten radnik“, rekao je Vučić.

Milica je, dodao je predsednik, veoma uspešna i završava srednju školu, i da on ne zna gde će dalje da se školuje.

„Voleo bih da ide na studije ovde. Ne znam šta će da odabere. Znam da je zanimaju međunarodni odnosi, diplomatija, a na drugoj strani unutrašnji dizajn. Šta će da izabere, videćemo. Vrlo je uspešna i verujem u nju mnogo“, kazao je on.

Što se Vukana tiče, kaže, on je blagorodno dete i uvek nasmejan i veseo.

„Pošto sam ja uvek namrgođen i namršten, on unese radost u naš život“, rekao je on.

O svojoj ishrani

„Volim da jedem, što se i vidi na meni. Volim pasulj, volim grašak. Volim kada mi majka spremi lignje za slavu. Volim knedle sa šljivama“, rekao je predsednik Srbije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala