Kristijano Ronaldo nije igrao utakmicu — gledaoci dobili odštetu za duševnu bol

© Sputnik / Grigoriy Sisoev / Uđi u bazu fotografijaKristijano Rondaldo, zvezda portugalske reprezentacije, stiže u Rusiju na Svetsko prvenstvo u fudbalu
Kristijano Rondaldo, zvezda portugalske reprezentacije, stiže u Rusiju na Svetsko prvenstvo u fudbalu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Navijači iz Južne Koreje dobiće novčanu nadoknadu od 284 evra za „duševnu bol“ zato što nisu mogli da gledaju Kristijana Ronalda na utakmici između Juventusa i ol-star tima korejskog prvenstva, odlučio je sud u južnokorejskom gradu Inčonu.

Slavni portugalski fudbaler presedeo je celu utakmicu na klupi za rezerve, iako su organizatori iz kompanije „Fasta ink“ najavljivali da će Ronaldo na meču, održanom prošlog jula, odigrati makar 45 minuta. Zahvaljujući toj najavi, 65.000 karata rasprodato je za veoma kratko vreme. Mnogi gledaoci bili su gnevni zbog toga što nisu mogli da vide jednu od najvećih svetskih zvezda, pa su podneli tužbe protiv organizatora.

Organizatori meča će, prema tužbi, morati dvojici navijača da nadoknade 284 evra, 232 zbog duševnog bola i 52 evra za kartu koju su platili. Advokat Kim Min Ki, koji ih zastupa, kazao je da je podneo još 87 tužbi po istom osnovu.

Na meču koji je završen rezultatom 3:3 igralo je 20 igrača Juventusa, uključujući i sva tri golmana, ali je Kristijano Ronaldo ostao na klupi. Ranije su iz firme koja je organizovala utakmicu objavili da italijanski velikan nije poštovao uslove ugovora. Međutim, iz Juventusa su tada tvrdili da Ronaldo nije mogao da igra zato što je bio premoren. Portugalski reprezentativac odigrao je druge dve utakmice na Juventusovoj azijskoj turneji — protiv Intera i Totenhema.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala