Mihajlovićeva: Zasad ne verujem da je državni sekretar umešan u korupciju

© Sputnik / Radoje PantovićZorana Mihajlović
Zorana Mihajlović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema nijedan razlog da poveruje da je državni sekretar Miodrag Poledica umešan u postupke u vezi sa zloupotrebama u „Infrastrukturi železnice“.

Mihajlovićeva je, povodom hapšenja pet osoba osumnjičenih za korupciju u „Infrastrukturi železnica“, među kojima je i državni sekretar iz njenog ministarstva, u saopštenju navela da ministarstvo na čijem je čelu i ona lično daju punu podršku nadležnim organima u borbi protiv korupcije.

„Svi zaposleni u Ministarstvu i ja u svakom trenutku stojimo na raspolaganju za pružanje svih potrebnih informacija“, poručila je Mihajlovićeva.

„S druge strane, zasad nemam nijedan razlog da poverujem da je državni sekretar Ministarstva Miodrag Poledica umešan u radnje koje mu se stavljaju na teret“, navodi Mihajlovićeva.

U nastavku predistražnog postupka u vezi sa zloupotrebama u „Infrastrukturi železnice“ a. d, danas je uhapšeno pet osoba, među kojima je i državni sekretar Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture M. P, saopšteno je iz Tužilaštva za organizovani kriminal.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala