Blagoslov od mitropolita Amfilohija: Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore na Cetinju

© Foto : Mitropolija crnogorsko-primorskaselektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore prima blagoslov od Amfilohija
selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore prima blagoslov od Amfilohija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Liturgiji, koja je danas služena u Cetinjskom manastiru, prisustvovao je i selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković, koji je dobio blagoslov od mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

U Cetinjskom manastiru danas je održana Sveta arhijerejska liturgija, koju su služili mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, episkop karakaski i južnoamerički Jovan, sa sveštenstvom, monaštvom i vernim narodom.

Nakon liturgije, mitropolit Amfilohije je pozdravio Vladimira Gojkovića, selektora vaterpolo reprezentacije Crne Gore, nosioca ordena zlatnog lika Svetog Petra Lovćenskog Tajnovidca, čestitavši mu na bronzanoj medalji. Pozdravio je i njegovog oca Nikšu, koji je takođe bio prisutan, a koji je nosilac ordena Svetog Kralja Milutina, objavila je Mitropolija crnogorsko-primorska.

© Foto : Mitropolija crnogorsko-primorskaSelektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković posle liturgije u Cetinjskom manastiru od mitropolita Amfilohija prima blagoslov i ikonu Svete Bogorodice Filerimske.
Blagoslov od mitropolita Amfilohija: Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore na Cetinju  - Sputnik Srbija
Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković posle liturgije u Cetinjskom manastiru od mitropolita Amfilohija prima blagoslov i ikonu Svete Bogorodice Filerimske.

Mitropolit je selektoru Gojkoviću i celoj reprezentaciji, koja je, kako je rekao, „proslavila i sebe i celu Crnu Goru“, dodelio ikonu Svete Bogorodice Filerimske. Blagoslovio je vaterpoliste, poželevši da ih štiti majka Božja, te da donose Crnoj Gori medalje i pobede sa budućih takmičenja.

Selektor Vladimir Gojković, zahvalio je u ime reprezentacije na časti i ukazanoj pažnji, izrazivši zadovoljstvo što je bio prisutan na današnjem liturgijskom sabranju, naglasivši da mu podrška i blagoslov Crkve mnogo znači, kao i celoj vaterpolo reprezentaciji.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala