Otac pretučenog mladića u Podgorici: Ceo događaj poptuno iskrivljeno predstavljen

© Foto : Prava Crna GoraJosif Vukićević, maturantu Gimnazije u Danilovgradu, koji je brutalno pretučen sinoć u Podgorici.
Josif Vukićević, maturantu Gimnazije u Danilovgradu, koji je brutalno pretučen sinoć u Podgorici. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predrag Vukićević, otac Josifa Vukićevića (19) kojeg je grupa mladića pretukla pre nekoliko dana u podgoričkom Siti kvartu, kaže da je do napada na njegovog sina došlo „iz čista mira“ i da se on samo zadesio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.

On je u izjavi za „Pobjedu“ dodao da je događaj predstavljen kao da je Josif „nekom vrstom provokacija isprovocirao grupu huligana, stvorio problem, odnosno doveo do toga da ta ista grupa fizički nasrne na njega, tj. prebije ga“.

„Jedina i prava istina je da naš sin nijednim postupkom nije izazvao ili isprovocirao bilo koga bilo čime, već se nažalost našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i nekoj grupi huligana poslužio kao predmet, žrtva na kojoj su iskalili svoje frustracije“, rekao je Vukićević, prenosi RT CG.

Više za sada nepoznatih muškaraca napalo je dvadesetogodišnjaka u ponedeljak uveče u naselju Siti kvart.

Na snimku dostavljenom „Vijestima“ vidi se kako više muškaraca trči za njim bulevarom, jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udaraju rukama i nogama.

U medijima se spekulisalo da je mladić srpske nacionalnosti, kao i da je napadnut zbog simboličnog pozdrava sa tri prsta.

Iz Uprave policije ranije je saopšteno da rade na identifikaciji osoba koje su napale Vukićevića.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala