Neograničenost tržišta internet poslovanja

© SputnikTehnogram
Tehnogram - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tema večerašnje emisije „Tehnogram“ su internet trgovina i pokretanje sopstvenog biznisa u vidu onlajn-prodavnica i poslovanja na svetskom tržištu.

Internet je omogućio da tržište bude praktično neograničeno i da iz svoje stolice uz računar možete da širom sveta prodajete proizvode sa kojima niste imali fizički kontakt. Fenomen dropšipinga predstavlja jedan deo internet trgovine koji se može podvesti kao posao posrednika u prodaji. Poslednjih godina poslovi vezani za internet prodaju u značajnom su porastu u Srbiji i regionu. Neki posmatraju internet prodaju kao siguran i lak posao, ali računar i internet konekcija samo su obavezni preduslovi, dok se potrebno znanje i veština moraju jako dobro naučiti da bi bili uspešni u ovom poslu.

Kako se pokreće biznis internet trgovine? Šta je potrebno da znate o klijentima na Zapadnom tržištu? Koji problemi su mogući u procesu transporta? Koliko je potrebno poznavanje društvenih mreža i oglašavanja?

O ovoj temi u emisiji „Tehnogram“ govore Aleksandar Stanić, onlajn preduzetnik, i Stefan Zorić, konsultant za internet trgovinu.

Neograničenost tržišta internet-poslovanja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala