Igor Rakočević o Kobiju: To je bio najbolji košarkaški potez koji sam ikada video uživo...

© REUTERS / Lucy NicholsonKobi Brajant
Kobi Brajant - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bivši srpski reprezentativac Igor Rakočević ispričao je za Sputnjik da je imao priliku da sa klupe vidi najbolji košarkaški potez koji je izveo Kobi Brajant.

Sećajući se svojih NBA dana, Rakočević je istakao da mu je utakmica plej-ofa koju su odigrali Minesota Timbervulfsi i Los Anđeles Lejkersi ostala u sećanju jer je tada video „dva Supermena“ na delu — Šekila O’Nila i tragično nastradalog legendarnog Kobija Brajanta.

„Bio je plej-of i mi smo pobedili tu jednu utakmicu u Los Anđelesu koju smo morali da dobijemo u gostima, i znam da su stariji igrači iz Minesote rekli: ’Sad ćete da vidite dva Supermena‘, jer smo znali da će da se naoštre i da odigraju dobro pošto su morali da dobiju tu utakmici kod nas, u Minesoti, da bi prošli dalje. Mislili su na Šeka i Kobija. Kobi je tada imao neki ulaz uz aut-liniju i bukvalno je napravio piruetu, otišao na drugi obruč i zakucao. Nisam video bolje zakucavanje u životu, i to preko tri igrača. To je najbolji košarkaški potez koji sam ikada video uživo“, poručio je Rakočević za Sputnjik.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala