Đoković o Brajantovoj smrti: Moje srce duboko tuguje /foto/

© AFP 2023 / PATRICK KOVARIK Novak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Moje srce duboko tuguje zbog današnje vesti, napisao je na Instagramu srpski teniser Novak Đoković povodom tragične smrti Kobija Brajanta.

Novaka Đokovića je u Melburnu zatekla vest o smrti prijatelja Kobija Brajanta. Najbolji srpski teniser je po buđenju u dalekoj Australiji saznao šta se desilo u Kaliforniji i poslao je javno poruku tuge, bola, saučešća i žalosti.

„Moje srce duboko tuguje zbog današnje vesti. Kobi je bio sjajan mentor i prijatelj. Ne postoje reči koje mogu da izraze moje najdublje saučešće porodici Brajant i svim drugim porodicama koje su pogođene ovom tragedijom. Neka bog blagoslovi tebe i tvoju Đijanu. Hvala ti što si bio tu za mene i što si bio inspiracija celom svetu. Hvala ti i što si pokazao svima nama sportistima kako se takmiči i poštuje sport. Hvala ti za najveće nasleđe koje si ostavio iza sebe. Nikada neću zaboraviti tvoj osmeh koji je širio pozitivnu energiju gde god da si se pojavio. Ti i tvoja ćerka ćete živeti večno“, napisao je Đoković ispod zajedničke fotografije na svom profilu na Instagramu i na kraju dodao na italijanskom — RIP amico mio. Ti voglio bene (Počivaj u miru prijatelju moj. Volim te).

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala