Kad svinje lete: Bacili prase iz helikoptera u milionerov bazen /video/

© Sputnik / Alexey Danichev / Uđi u bazu fotografijaSvinja, prase
Svinja, prase - Sputnik Srbija
Pratite nas
Dok supruga biznismena tvrdi da je životinja koja je bačena na njihovo imanje — jagnje, stvorenje prikazano u video-snimku incidenta koji kruži internetom — izgleda kao prase.

Argentinski preduzetnik koji se bavi prodajom nekretnina Federiko Alvarez Kastiljo javno je negodovao zbog akcije „vandala“ koji su bacili prase u bazen njegove kuće za odmor u Urugvaju.

Njegova supruga Lara Bernaskoni rekla je lokalnim medijima da je životinja koju je nepoznati šaljivdžija ispustio iz helikoptera — jagnje, mada mediji navode da snimak incidenta ostavlja malo sumnje da je u pitanju prase.

​Dok se video-snimak širio po društvenim mrežama, Kastiljo, osnivač dizajnerske kompanije za odeću „Etiketa negra“, rekao je da se gnuša tog „čina vandalizma“ i dodao da je sa porodicom bio u kući kada su čuli udar.

„Kada smo izašli iz kuće da vidimo šta se desilo, videli smo odvratnu akciju koja nas je veoma uznemirila. Zato osuđujemo ovakvu vrstu akcija i zahtevamo da se što pre razjasni ono što nam se desilo“, rekao je Kastiljo.

Životinja je bila navodno mrtva pre nego što je bačena u bazen iz helikoptera.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala