Novi i odlazeći premijer Rusije sastali se sa ministrima u ostavci /video/

© Sputnik / Aleksandr Astafьev / Uđi u bazu fotografijaMihail Mišustin i Dmitrij Medvedev
Mihail Mišustin i Dmitrij Medvedev - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novi premijer Rusija Mihail Mišustin i njegov prethodnik Dmitrij Medvedev sastali su se sa ministrima Vlade u ostavci, a tom prilikom istaknuto je da je glavni cilj u narednom periodu realizacija svih stavki koje je naložio predsednik Vladimir Putin tokom obraćanja pred poslanicima Federalne skupštine.

Medvedev se tom prilikom zahvalio svim prisutnim kolegama „za minuli rad“ i izrazio je nadu da će oni nastaviti da dobro obavljaju svoj posao dok ne bude formiran novi saziv Vlade.

„Tako to i treba da bude u ovim situacijama, to je normalno za bilo koju zemlju, nema tu ničeg posebnog. Događaju se određene promene u zemlji, bilo da je reč o ustavnim ili nekim drugim promenama“, istakao je on.

Medvedev je rekao i da je posao ministara jedan od najtežih, koji iziskuje maksimum napora i meta je kritika celokupnog naroda.

„Reći ću otvoreno, mnogo toga smo učinili, a ponešto i nismo. Ciljevi su bili ambiciozni, zadaci složeni i veoma važni za našu zemlju“, dodao je Medvedev.

Sa svoje strane, Mišustin je rekao da će obaviti novu rundu sastanaka sa ministrima nakon što bude objavljen novi saziv Vlade.

„Najvažnije je da se fokusiramo na izvršavanje stavki koje je izneo predsednik Vladimir Putin“, naglasio je ruski premijer.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala