Vučić čestitao Mišustinu: Za nastavak prijateljskih odnosa

© Tanjug / RADE PRELICAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novom predsedniku Vlade Ruske Federacije Mihailu Mišustinu i izrazio uverenje da će dve zemlje nastaviti razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa.

Vučić je istakao da je Srbija zahvalna Rusiji za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, posebno u Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama u kojima, kako je napomenuo, Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju.

„Uveren sam da će Vam ukazano poverenje dati snažnu volju da radite odlučno i posvećeno, na dobrobit Vaše zemlje i bratskog ruskog naroda. Uveren sam da ćemo zajedničkim radom da nastavimo razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa Srbije i Rusije, kao i srpskog i ruskog naroda, koje krase neraskidiva bliskost i međusobno razumevanje i poštovanje“, naveo je predsednik Vučić u čestitki, saopštila je pres-služba predsednika.

© Sputnik / Ilья Pitalev / Uđi u bazu fotografijaNovi predsednik Vlade Ruske Federacije Mihail Mišustin
Vučić čestitao Mišustinu: Za nastavak prijateljskih odnosa - Sputnik Srbija
Novi predsednik Vlade Ruske Federacije Mihail Mišustin

On je Mišustinu poželeo mnogo uspeha u odgovornom poslu, kao i dobro zdravlje i sreću u ličnom životu, i uputio izraze dubokog uvažavanja.

Predsednik Srbije je uputio i pismo dosadašnjem predsedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu, u kojem mu zahvaljuje na dugogodišnjoj korektnoj saradnji koju je imao kao predsednik Vlade i kao predsednik Republike.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala