Bugarski ministar — meta podsmeha na društvenim mrežama

Pratite nas
Ministar odbrane Bugarske Krasimir Karakačanov prokomentarisao je niz „mimova“ u kojima su ga korisnici interneta prikazali sa paketom iz supermarketa „Bila“.

Prethodno su ministar Karakačanov i premijer Bojko Borisov posetili Egipat, gde su se sastali sa predsednikom Abdelom Fatahom el Sisijem i prisustvovali otvaranju mornaričke baze. Neki korisnici interneta začudili su se zašto Karakačanov nije obukao odelo, već majicu i maskirne pantalone.

„Alena (Svetlana Tilkova-Alena — bugarski astrolog) je svojevremeno rekla da samo čovek obučen kao izviđač može naše trupe da uvede u red“, napisao je jedan korisnik.

Kao odgovor na to, ministar je izjavio da se uvek tako oblači kada posećuje različite vojne vežbe.

„To je odeća u koju idem na vojne vežbe. Pantalone i košulja kojoj mogu da se zavrnu rukavi. Košulja, jer je tamo (u Egiptu) 25 stepeni, za razliku od Bugarske“, objasnio je ministar na televiziji bTV.

Karakačanov je takođe prokomentarisao i „mim“ na kom je prikazan sa kesom iz supermarketa „Bila“. On je istakao da se takav snimak sa kesom već pojavljivao kada je išao u posetu Vašingtonu. Tada su mu korisnici interneta umesto kofera u ruke stavili kesu sa namirnicama.

„Veoma mi je drago što se na društvenim mrežama toliko brinu zbog toga. Samo vas molim da ne pravite montažu, jer je već napravljena kada sam izlazio iz aviona u Vašingtonu, kao da se spuštam sa kesom jednog poznatog lanca supermarketa... Shvatam to kao šalu“, rekao je Karakačanov.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala