Šeron Stoun o poštovanju prema Putinu i preziru prema Trampu

© AP Photo / Invision / Chris PizzelloŠeron Stoun
Šeron Stoun - Sputnik Srbija
Pratite nas
Holivudska zvezda Šeron Stoun dobila je u Berlinu nagradu „Žena godine“ koju dodeljuje nemački magazin „Dži-kju“. U intervjuu za nemačko izdanje „Dži-kjua“, ona je izrazila poštovanje prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i prezir prema američkom lideru Donaldu Trampu.

Američka glumica Šeron Stoun odala je priznanje ruskom lideru Vladimiru Putinu i ukazala na njegove razlike u odnosu na američkog predsednika Donalda Trampa.

Ona je rekla da misli da je Putin jak lider na svoj način, dodajući da ne bi volela da bude njen predsednik, ali je da joj ne smeta način na koji vodi Rusiju.

Šeron Stoun je rekla da su sa njene tačke gledišta Tramp i Putin veoma različiti. Dok predsednikom SAD manipulišu lideri drugih država, Putin vodi svoju zemlju u njenom najboljem interesu.

Prema njenim rečima, Tramp i dalje želi da bude drugačiji predsednik i sasvim je neprimereno da predsednik SAD bude pod istragom zato što ga je izmanipulisala druga globalna sila.

Ona je rekla da ne veruje da će Tramp ponovo biti izabran za predsednika, uz opasku da je osnivačka ideja SAD bila da su svi ljudi jednaki, što nije u skladu sa Trampovom politikom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala