Oglas od milijardu dolara: Japanski bogataš traži saputnicu za put oko meseca

© AFP 2023 / TOSHIFUMI KITAMURAJapanski milijarder Jusaku Maezava
Japanski milijarder Jusaku Maezava - Sputnik Srbija
Pratite nas
Japanski milijarder Jusaku Maezava objavio je oglas u kojem traži devojku ili ženu sa kojom će da otputuje u „obilazak Meseca“ i tako postati prvi turista koji će preko kompanije „Spejs iks“ otputovati u svemir.

Na sajtu gde je objavljen oglas stoji da je „Maezava već dugo vremena maštao o tome da otputuje u svemir, ali da to putovanje želi da podeli sa posebnom osobom, sa kojom bi potom proveo i ostatak života“.

Zamišljeno je da sve devojke i žene koje se jave na taj oglas istovremeno učestvuju i u rijalitiju „Ful mun lavers“, koji će biti emitovan na japanskom striming servisu „Abema TV“.

​Na konkurs se mogu prijaviti devojke i žene počev od 20 godina starosti, koje žele da maksimalno uživaju u životu i koje se zalažu za mir u svetu.

Konkurs traje veoma kratko — prijave su otvorene svega do narednog petka, 17. januara, a prema planu kandidatkinje za drugi krug će biti odabrane do kraja januara.

One koje budu ušle u drugi krug će tokom februara i marta imati „tet-a-tet“ sastanak s Maezavom kako bi se bolje upoznali, a konačnu odluku doneće japanski milijarder do kraja marta.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala