Dopisnik Sputnjika iz Španije preminuo u Moskvi

© Foto : Manuel Regalado/facebookDopisnik Sputnjika Manuel Regalado
Dopisnik Sputnjika Manuel Regalado - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novinar Sputnjika, državljanin Španije Manuel Regalado tragično je preminuo u Moskvi, saopštila je pres-služba novinske agencije „Rusija sevodnja“.
„Manuel Regalado tragično je preminuo u Moskvi u ponedeljak uveče 13. januara. Radio je kao dopisnik španske redakcije Sputnjika Mundo od maja 2016. godine. Duboko smo šokirani onim što se dogodilo. Ovo je velika lična tragedija za Manuelovu porodicu i njegove prijatelje. Izjavljujemo im najiskrenije saučešće“, navodi se u saopštenju pres-službe.

Nakon smrti dopisnika Sputnjika, španskog državljanina Manuela Regalada na jugozapadu Moskve, istražitelji su započeli istragu.

„Pokrenut je predistražni postupak zbog smrti muškarca na jugozapadu prestonice. Prema informacijama istrage, uveče 13. januara u blizini stambene zgrade koja se nalazi na jugozapadu glavnog grada pronađeno je telo muškarca, 1979. godište, sa smrtonosnim povredama“, rekla je za Sputnjik viša pomoćnica direktora Glavne moskovske uprave Istražnog komiteta Rusije Julija Ivanova.

Prema njenim rečima, istražitelji utvrđuju sve okolnosti događaja.

„Prilikom pretresa stana utvrđeno je da stvari nisu narušene i nema znakova borbe. Ispitani su susedi, kao i rođaka pokojnika koja se u trenutku incidenta nalazila sa njim u stanu“, dodala je ona.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala