Legenda Crvene zvezde Darko Kovačević oglasio se prvi put posle napada

© AFP 2023 / DAMIEN MEYERDarko Kovačević
Darko Kovačević - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nekadašnji fudbalski reprezentativac i doskorašnji direktor FSS Darko Kovačević oglasio se na Instagramu posle napada u Atini i poručio da veruje u pravdu, a da ostavlja policiji da radi svoj posao.

„Pre svega, želim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijačima... svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom jučerašnjeg događaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodičan sam čovek i upravo su sport i porodica jedine dve stvari koje čine moj život“, napisao je Kovačević u objavi uz dve porodične fotografije.

On je dodao da u ovom trenutku veruje u pravdu, a policiji ostavlja da radi svoj posao.

„Imam poverenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete“, poručio je nekadašnji napadač Proletera, Crvene zvezde, Šefild Venzdeja, Sosijedada, Juventusa, Lacija i Olimpijakosa.

Podsetimo, Kovačević je napadnut u Grčkoj, a kako je ispričao policiji, on je video čoveka koji izlazi iz automobila sa pištoljem i kreće ka njemu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala