Nole zapanjio Srbe u Brizbejnu: Čekao sa njima naforu u Crkvi Svetog Nikole

© AP Photo / Darko VojinovićNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji sa našom reprezentacijom igra na ATP turniru u Australiji, pojavio se na Božićnoj liturgiji u Crkvi Svetog Nikole u Brizbejnu. S oduševljenjem primljen kao poseban gost, Novak je u redu čekao svoje parče nafore.

Srpska zajednica u Brizbejnu ostala je jutros zapanjena kada je u njihov hram u predgrađu Južni Brizbejn ušao Novak Đoković i ulepšao im praznik rođenja Hristovog.

Novak je tokom službe stajao među vernim narodom, slušao propoved i primio naforu.

Posle svete liturgije nasmejani Đoković se strpljivo fotografisao sa svima koji su to želeli.

Fotografije i snimci tog „malog božićnog čuda“ ubrzo su preplavili društvene mreže, a pored čestitki povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, oduševljeni parohijani su ostavili poruke podrške našoj reprezentaciji.

Srpski teniseri predvođeni Novakom Đokovićem i Viktorom Troicki uz Badnjak su proslavili sa navijačima u Brizbejnu pobedu protiv Francuske i plasman u četvrtfinale ATP kupa.

„Hvala svima koji su došli na ovaj praznik. Srećan Božić svima i hvala vam što ste ostali ovako dugo — i srpskim i francuskim navijačima. Vi ste prava teniska publika. Vidimo se u Sidneju“, rekao je Đoković.

U nastavku turnira naša reprezentacija noćas igra protiv reprezentacije Čilea.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala