Grupa migranata napala ženu u centru Beograda

© Sputnik / Radoje PantovićPolicija
Policija  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Grupa migranata napala je u ponedeljak ženu u Ulici patrijarha Varnave na Vračaru, kada je pokušala da ih zaustavi u krađi stvari iz dvorišne ostave.

Samo pukom srećom i zahvaljujući reakciji komšija i prolaznika ona je samo lakše povređena, a uhapšeni su i vinovnici incidenta koji je mogao da se završi tragedijom, prenose Novosti.

Sve se dogodilo oko 14 časova. Na ovoj adresi se inače nalaze i objekti predviđeni za rušenje i u njih su se uselili migranti koji, prema priči stanara, često kradu i uzimaju stvari iz okolnih stanova i objekata.

"Komšinica je naišla i videla ih, a prepoznala je i svoje stvari koje su migranti pokušali da uznesu. Oni su bili u blizini kapije i potrčala je ka njima kako bi ih zaustavila – čuli su novinari od žene koja je očevidac događaja. Oni su krenuli bodežom ka njoj kada smo naišli suprug i ja i potrčali smo da joj pomognemo.

Na viku su reagovali i prolaznici i uleteli su da pomognu, a iz stana je izašao i sin napadnute žene, koga su migranti pokušali da rane šilom.

"Nastao je opšti metež, pozvani su policija i Hitna pomoć. Oni su ubrzo stigli i uhapsili dvojicu migranata. Trojica su pobegla. Policija je ušla u objekte u kojima oni borave i tamo zatekla još nekolicinu", rekla je žena očevidac.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala