Vučić odgovara premijeru Crne Gore: Notorna neistina da je Ambasada bila ugrožena

Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ambasada Crne Gore, tokom jučerašnjeg protesta u centru Beograda, nije bila ugrožena.

„Paljenje zastave svakako nije nešto čime možemo da se dičimo. Ali, pitam vas, kako je Ambasada bila ugrožena. Crnogorski premijer govori notorne neistine“, rekao je Vučić za televiziju „Pink“, reagujući na objavu Duška Markovića na njegovom profilu na Tviteru.

Niko, ističe Vučić, nije ni pokušao da uđe u Ambasadu.

„Niko. A oni znaju koliko je snaga bilo spremno da sačuva Ambasadu“, rekao je Vučić.

Više stotina navijača Crvene zvezde okupilo se sinoć ispred ambasade Crne Gore u Beogradu, gde su ponovo pokušali da zapale crnogorsku zastavu.

Premijer Duško Marković poručio je da je reč o još jednom necivilizacijskom ataku na Ambasadu Crne Gore i crnogorsku zastavu.

„Sinoć u Beogradu još jedan necivilizacijski atak na Ambasadu Crne Gore i crnogorsku zastavu. Zaprepašćujući je odnos vlasti Srbije. Crna Gora je još jednom pred izazovom odbrane nezavisnosti i slobode. Sačuvaćemo našu Crnu Goru, uprkos mržnji kojom je zasuta od istih aktera unutar i van njenih granica“, naveo je Marković na svom profilu na Tviteru.

Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala