Policija: Malčanski berberin se krije na više lokacija, kreće se samo kada je manja vidljivost

© MUP Republike SrbijePolicija u potrazi za Malčanskim berberinom
Policija u potrazi za Malčanskim berberinom - Sputnik Srbija
Pratite nasTelegramOdyssey
Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, ima više lokacija na kojima se krije i kreće se samo kada je smanjena vidljivost, izjavio je danas direktor policije Vladimir Rebić. On je uveren da će Jovanović uskoro biti uhvaćen.

Rebić je obišao pripadnike policije koji i dalje tragaju za Ninoslavom Jovanovićem i zahvalio im se na svim naporima koje su uložili u pronalasku Monike Karimanović, ali i na svemu što trenutno rade u poteri za Jovanovićem, saopštio je MUP.

„Ovi ljudi neće dočekati Novu godinu sa svojim porodicama, jer je prioritet Ministarstva unutrašnjih poslova pronalazak Ninoslava Jovanovića i njegovo privođenje pravdi“, rekao je Rebić prilikom posete policijskih službenika u selu Oreovac.

Rebić je istakao da ga, kao direktora policije i kao čoveka, pogađaju negativni komentari u kojima pojedinci pokušavaju da diskredituju rad Ministarstva i da omalovaže sve rezultate koji su postignuti ovom prilikom.

© MUP Republike SrbijePolicija pretražuje bukvalno svako sumnjivo mesto
Policija: Malčanski berberin se krije na više lokacija, kreće se samo kada je manja vidljivost - Sputnik Srbija
Policija pretražuje bukvalno svako sumnjivo mesto

On je istakao da su bespotrebni komentari kako je policija nesposobna da u kratkom roku uhvati jednog čoveka, imajući pre svega u vidu činjenicu da je Jovanović pripremao otmicu više meseci.

„Mi smo već nakon tri dana znali da je on mesecima unazad pripremao ovu otmicu“, rekao je Rebić i naglasio da su netačne tvrdnje pojedinaca da se Jovanović slobodno kreće po atarima ovih sela, kako vrši teške krađe po kućama i uzima hranu.

Prema Rebićevim rečima, sve informacije do kojih je policija do danas došla, ukazuju na to da je otmica unapred pripremana, kao i da Jovanović ima lokacije na kojima se krije i da se kreće isključivo kada je smanjena vidljivost.

„Preduzimamo sve mere i radnje i ubeđen sam da ćemo ga vrlo brzo pronaći“, rekao je Rebić i poručio da građani Republike Srbije mogu imati puno poverenje u svoju policiju.

© MUP Republike SrbijeDirektor policije sa kolegama koji učestvuju u potrazi za Malčanskim berberinom
Policija: Malčanski berberin se krije na više lokacija, kreće se samo kada je manja vidljivost - Sputnik Srbija
Direktor policije sa kolegama koji učestvuju u potrazi za Malčanskim berberinom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala