Delije uputile poziv: Svi na Bajern, pa šetnja do Ambasade Crne Gore!

© AFP 2023 / VLADIMIR ZIVOJINOVICCrvena zvezda
Crvena zvezda - Sputnik Srbija
Pratite nas
Navijači Crvene zvezde uputili su poziv zvezdašima da se, nakon utakmice protiv Bajerna u Areni, upute ka Ambasadi Crne Gore u Knez Mihailovoj ulici, kako bi pružili podršku braći u Crnoj Gori u odbrani svetinja.

„U četvrtak naš košarkaški klub igra bitnu utakmicu protiv Bajerna u Areni! Ovo je prilika da podržimo naše igrače, ali ujedno i poziv grupe da se sve ’delije‘, svi zvezdaši, svi oni koji nisu planirali da dođu na ovu utakmicu pojave, i da pokažemo našoj braći u Crnoj Gori, koji vode velike bitke za očuvanje naše vere i identiteta, da nisu sami, navodi se u saopštenju „delija“.

Nakon utakmice navijači će se okupiti kod lopte na severnoj strani Arene, odakle će krenuti u šetnju do Ambasade Crne Gore u Knez Mihajlovoj.

„Ako našoj braći u Crnoj Gori nije hladno i mrsko da u snegu do kolena na nekim mestima brane ono čega smo i mi deo, onda ni nama ne bi smelo da bude teško da se u nikad većem broju prošetamo do grada i za početak, na ovaj način stavimo do znanja našoj braći da nisu sami, da smo tu da mogu da računaju na nas! Zato već sada odlažite sve za taj dan, ova poruka može da uspe samo ukoliko se veliki broj ljudi odazove i učestvuje u ovoj šetnji“, zaključuju „delije“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala