Spasilac devojčice oči u oči sa monstrumom

© Foto : skrinšot/tanjugKuća u kojoj se krio Malčanski berberin
Kuća u kojoj se krio Malčanski berberin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Emil Živić iz Niša ispričao je kako je spasio malu Moniku i kako se našao oči u oči sa otmičarom, pre nego što je pobegao iz njegove vikendice.

„Ja pitam jesi tu, ali ne mogu nikako da se setim imena“, priča Emil Živić iz Niša o događaju u svojoj vikendici u selu Pasjača, gde je pronašao otetu Moniku K.

Kako je za „Prvu“ televiziju izjavio, bio je u strahu, ali mu je drago da je dete nađeno.

„Ja nisam znao da su oni tu, ja sam sa sinom došao da obiđemo vikendicu. On (Ninoslav Jovanović) je iskočio iz vikendice i moj sin ga je prepoznao, a posle i ja kada je počeo da beži“, naveo je Emil.

„Ja sam rekao sinu da ponese pištolj iako mi nemamo oružje, onda je on preskočio dole, okrenuo se i rekao da i on ima pištolj“, ispričao je Živić o susretu sa otmičarom male Monike.

Na pitanje da li je bio svestan da rizikuje svoj život, odgovorio je:

„Obojica smo rizikovali život da se dete spasi. Bio sam u strahu, ali to je valjda adrenalin i obojica smo potrčali za njim. Ja nisam heroj, ja sam dete spasao i drago mi je. Sad policija neka radi svoj deo posla sa njim.“

Dvanaestogodišnja Monika K. nestala je u petak 20. decembra na oko 500 metara od kuće, na putu do škole. Potraga za njom trajala je devet dana i ona je konačno pronađena u nedelju 29. decembra, dok se za osumnjičenim za otmicu Ninoslavom Jovanovićem i dalje traga, prenosi B 92.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala