Košarkaši Crvene zvezde ne idu u Podgoricu, a ABA liga saopštila da utakmica nije otkazana

© Foto : http://www.abaliga.com/ / Uđi u bazu fotografijaAba liga, utakmica Crvena zvezda-Cedevita
Aba liga, utakmica Crvena zvezda-Cedevita - Sputnik Srbija
Pratite nas
Košarkaši Crvene zvezde ipak neće otputovati u Podgoricu.

Košarkaški klub Crvena zvezda zakazao je za po podne u 16.30 vanrednu konferenciju za medije povodom dešavanja pre najavljene utakmice protiv podgoričke Budućnosti u ABA ligi.

Pred novinarima u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu biće predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, prenosi Tanjug.

Međutim, ABA liga je danas potvrdila domaćinu da meč trinaestog kola između ekipa „Budućnost Voli“ i Crvene zvezde Mts može da bude odigran.

„KK ’Budućnost Voli‘ obaveštava javnost o prijemu službenog dopisa kojim ABA liga potvrđuje da je od Uprave policije službeno informisana da ne postoje razlozi da se večerašnja utakmica u Podgorici ne odigra, jer sigurnost igrača i stručnog štaba ni u kom slučaju nije ugrožena, kao i da će se od momenta dolaska gostiju u Crnu Goru, tokom boravka u njoj za vreme trajanja utakmice i nakon nje osećati bezbedno“, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Kapije SC „Morača“ biće otvorene od 16 časova, a Košarkaški klub „Budućnost Voli“ moli sve navijače da dođu što ranije u dvoranu, kako bi se izbegle gužve na ulazima.

„Klub i ovom prilikom ističe da od svojih navijača očekuje domaćinski doček gostiju i fer i sportsko navijanje“, poručuje se u saopštenju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala