Taksista prepoznao Monikinog otmičara: Malčanski berberin dugo vrebao devojčicu

© MUP Republike SrbijeNinoslav Jovanović zvani Malčanski berberin
Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nakon što je objavljena najnovija fotografija „Malčanskog berberina“ Ninoslava Jovanovića, koji je osumnjičen za otmicu devojčice Monike Karimanović, mnogi su ga prepoznali.

Tako je, kako pišu „Novosti“, jedan niški taksista prepričao policiji svoje iskustvo s njim. Sve je jasnije da Ninoslav Jovanović nije nasumično izabrao Moniku već da je posmatrao i samo vrebao povoljan trenutak.

„Kada je objavljena poslednja fotografija ovog monstruma, neki taksista ga prepoznao. Kaže da ga je pre mesec dana dovezao ovde u Suvi Do, do jednog krsta, i da taj manijak čak nije ni hteo da mu plati voznju. Taksista se tu svađao sa njim ali je digao ruke i otišao ne naplativši“, prepričava nam jedna meštanka Suvog Dola.

U okolini ovog naselja Jovanović u vikendici svoje rođake silovao svoju prvu žrtvu 1996. godine.

Incident sa taksistom se dogodio 14. decembra, a Moniku je oteo 20. decembra. Taj krst je inače raskrsnica odakle jedan put vodi ka vikendicama.

Kako prenosi „Blic“, pozivajući se na izvore bliske istrazi, u blizini jedne od kuća u kojoj je utvrđeno da je proteklih dana boravio otmičar Monike Karimanović Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, pronađeni su novi tragovi.

Prema ovim navodima, pronađeni du odevni predmeti za koje se sumnja da je Malčanski berberin kupio za devojčicu i da su mu ispale prilikom bekstva.

Potrazi za devojčicom priključili su se BIA i Vojska Srbije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala