Monstrum ošišao Moniku do glave: Ima mnogobrojne modrice i podlive

© MUP Republike SrbijeNinoslav Jovanović zvani Malčanski berberin
Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Monika Karimanović je primljena u Klinički centar u Nišu, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da potraga neće stati dok ne bude pronađen Ninoslav Jovanović koji ju je oteo pre devet dana.

"Najvažnije je da je dete pronađeno živo, ona je u Kliničkom centru u Nišu. Dobro je da je prepoznala roditelje koji su došli po nju. Lekari kažu da su prve informacije takve da nema ozbiljnih povreda koje su životno ugrožavajuće. Sve dalje će reći lekari", rekao je Stefanović za TV Prvu.

On je rekao da očekuje da Ninoslav Jovanović u narednim satima ili danima bude pronađen.

"Niko neće spavati dok ovaj zločinac ne bude izveden pred lice pravde. To je naš posao i mi to dugujemo građanima Srbije", rekao je Stefanović i dodao da su pripadnici policije rešeni da završe posao do kraja i uhapse ovog zlikovca.

Stefanović je objasnio da su Jovanović i devojčica na teritoriji niškog i knjaževačkog okruga išli od jedne do druge kuće, te da ih je bilo jako teško locirati kad nema mobilnih telefona koji bi mogli da se prate.

"Ovo je najteži primer kad je neko na otvorenom terenu koji poznaje, s puno napuštenih objekata, tada ljudski faktor dolazi do izražaja - sve što smo uložili u obuku, dobru taktičku postavljenost, blokade, zasede, precizno praćenje terena", rekao je ministar i izrazio velikk zahvalnost zbog dobre saradnje s meštanima i građanima

Monstrum ošišao Moniku

Kako „Novosti“ saznaju, Monika se dobro oseća. 

Kada su se pojavile prve fotografije videlo se da je devojčica iscrpljena i ošišana.

„Ona je psihički stabilna, ali je uočeno da ima mnogobrojne modrice i podlive. Kada je došla, bila je vidno uznemirena, ali baka i roditelji su sada sa njom. Vidi se da ju je zlikovac ošišao do glave“, rekao je „Novostima“ izvor blizak porodici.

Monika je nestala 20. decembra na putu od škole do kuće. Policija, žandarmerija i Vojska su danima tražili otmičara i devojčicu. Istraga je urodila plodom 29. decembra uveče.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala