Poznati lovac na silovatelje tvrdi: Malčanski berberin i dalje koristi mreže, imam dokaz

Pratite nas
Vladimir Savić, bivši policajac koji je hapsio najpoznatijeg beogradskog silovatelja Sašu Megu, zajedno sa grupom roditelja iz Beograda priključio se potrazi za Monikom Karimanović i njenim otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

„Uveren sam da begunac korisiti mreže i da prati medije. Dokaz za to je da je on u petak ugasio svoj profil na Fejsbuku“, kaže Savić, a prenose „Novosti“.

On kaže da neće odustati dok ne nađu otmičara i devojčicu.

„Ja sam sa grupom roditelja krenuo iz Beograda u Knjaževac. Pozvao sam roditelje da mi se priključe u što većem broju da okončamo ovu agoniju koja traje devet dana. Usput nam se dosta ljudi priključilo. Pretražićemo svako selo i noću i danju. Imamo dogovor sa upravnikom iz Knjaževca“, rekao je on.

„Uvereni smo da koristi društvene mreže i da prati medije. Moje iskustvo do sada je da begunci uvek prate medije i mreže“, kaže Savić.

Potraga za otetom devojčicom i Malčanskim berberinom traje već punih osam dana i uglavnom je skoncentrisana na sela u okolini Knjaževca, gde je pronađeno više tragova njihovog boravka, kao i nekoliko svedoka koji su videli monstruma sa devojčicom.

Potrazi se priključila i BIA.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala